Dare to be different!

(På veggen på bildet ser du Utility Rail You Will Need Me fra Side By Side)

Soverommet er ferdig og jeg kan endelig vise dere hvor fint det er blitt. Her er det kun sminkekommoden som har fått lov å være som den var.

Som nevnt i forrige innlegg hadde jeg bestemt meg for å slå meg litt løs med min egen kreativitet. Resultatet ble allikevel dempet og nokså rolig. Det er klart at rosa tak kanskje ikke passer for alle, men så er det jo slik at alle andre heller ikke bor her. Det viktigste er at det passer for oss. Ved å velge mer enn en farge på flatene i rommet syns jeg at man lettere får et personlig preg og at rommet kan få et mer spennende uttrykk.

(Her har vi brukt KANT Bildeholder som vi enkelt kan bytte motiv når vi ønsker det)

Tapeten heter ”Limerick” og er fra House of hackney. Veggene fikk fargen ”Dusty purple” og taket med taklist ble malt i fargen ”Sliky pink”. Til slutt ble den ripete parketten malt i «Washed linen», en fin måte å spare inn noen kroner og samtidig få fornyet gulvet. Alle fargene er fra Jotun.

Helt helt til slutt valgte vi å lysne sengerammen i eik som var litt for gul for de nye fargene i rommet. Her ble vi nødt til å bruke hvitpigmentert gulvolje da midten av sengegavlen ikke var heltre, men finèr. Om du skulle få lyst å prøve noe annet produkt på finèr kan jeg fortelle deg av erfaring at det går meget dårlig, så ønsker du å spare deg for en del banneord burde du definitivt  holde deg til gulvoljen.

Siden listene er profilerte ville jeg fremheve dette ved å bruke en halvblank maling som også ble brukt i taket. Veggene er derimot malt i helmatt. Personlig syns jeg at man får et bedre resultat ved å bruke ulike glansgrader i rommet og at det gir en dybde i interiøret ved å ta i bruk en slik kontrast av matt og blankt.

Som dere ser valgte vi å la skråtaket følge veggfargen for å skape et inntrykk av at veggen går helt opp og den halve øverste planken ble malt i rosa for å gi en illusjon av en taklist.

(The Sparrows fra Novoform)

Håper dette kan gi dere et løft mot å omfavne de ideene som ikke har fått kommet til live tidligere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *