To nye rom og ny hverdag

Når vi åpnet nettbutikken for snart 2 år siden gikk vi inn med kun oppsparte midler, vel vitende om at det derfor ville gå fremover med små skritt. Til tross for en stille periode i nettbutikken etter at koronaen kom til Norge i mars har vi sett at butikken går sakte men sikkert i riktig retning. Det er takket være alle våre kunder, lesere, hjelpere og de som sprer fine ord om oss videre. Tusen takk til alle dere!

Marius i full gang med å lage det nye kontoret mitt. Kjekt å ha en handyman i hus!

Det har med tiden blitt trangt om plassen her hjemme med et voksende lager av pappesker og varer. Nå har vi planer om å endelig ordne et eget lager med kontor her hjemme på ”gården”, det skal bli fint å få tilbake 2.-etasjen vår og få lageret vårt ut av huset og inn på et mer egnet sted. Det er en del som må gjøres før vi kan flytte over alle tingene. Først og fremst må det elektriske ferdigtilles, samt isolering av bygget, gulv og andre essensielle elementer. Men det er ikke lenge før jeg kan begynne å innrede og dekorere det slik jeg ønsker, det skal bli veldig deilig å få et dedikert sted til arbeid!

Nå passer det seg kanskje også å fortelle vår lille hemmelighet; det er nemlig ikke bare et nytt lager som står på agendaen her i huset, for om 5 mnd venter et nytt lite tilskudd til familien, en liten gutt! Dermed er vi også i full gang med å planlegge nytt barnerom, til vår store glede!

(Bildet viser fargeprøver som er tiltenkt det nye barnerommet, vi får se hvem vi lander på)

Det er med andre ord mye nytt som venter oss og jeg kan nesten ikke vente med å sette i gang! I mellomtiden må jeg smøre meg med tålmodighet og tåle noe midlertidig kaos.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *