Spring is in the air

Endelig vår! Etter å ha puslet inne i noen måneder er det fint å tenke på at uterommet snart åpner dørene igjen. Vi har lenge lett etter løsninger som vil gjøre arbeidet på tomta vår lettere og nå har vi endelig kommet frem til en løsning som flytter inn allerede i mai!

(Her er trærne felt på den verste delen av tomten og gjort klart til å ta imot geitene)

Fordi vi har en stor eiendom med områder som nærmest gror igjen hvert år blir neste tiltak for oss å gå til innkjøp av to sultne geiter. Vi har prøvd å holde de områdene med trær og busker nede selv, men etter et par sesonger hvor mann og familie nærmest har bosatt seg i denne uregjerlige galskapen var vi nødt til å tenke nytt. Noen ganger må man innse at det eneste som slår naturen er naturen selv, i dette tilfellet: geit!

(Her skal geitene bo; «The goat residence»)

De siste ukene har vi kommet godt igang med prosessen og huset til geitene er nesten innflytningsklart! Nå gjenstår det bare å gjerde inn de aktuelle områdene så de forhåpentligvis holder seg der de skal og forhåpentligvis hindre de mange spontane utfluktene deres. Etter å ha besøkt geitene vi skal kjøpe er vi uansett overbevist om at de er verdt å løpe etter!

Det gjenstår å se hvor mye blomster som får stå i fred på terrassen med dette «gnageriet» løpende rundt, men jeg skal nok klare å gjøre det fint til sommeren allikevel. Hvorvidt dette går ut over dekoreringen ute på sommerstid og om geiter er noe å satse på skal jeg holde dere løpende oppdatert på når den tid kommer. Koselig blir det nok med geit uansett. Vi gleder oss masse til å få disse artige hjelperne til gards i mai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *