Et par ekstra øyne

Jeg tenkte jeg skulle vise frem huset til de personene i livet mitt som alltid har inspirert meg og hjulpet meg : min kjære mor og far sitt hjem. Dette huset er virkelig stilrent og moderne!

Det hender til tider når jeg gjør om hjemme at jeg underveis ser meg litt blind på mitt eget interiør og innimellom kan det derfor være greit å ha noen som kan komme å se på det med nye øyne. I de tider er ikke min gode mamma, som også er min gode rådgiver ved vareinnkjøp, mer enn en telefonsamtale unna, og hun er ikke vond å be!

(Bildet viser Samsurium Honkadonka fra Dottir og Fruitbowl Oh La La fra Side By Side)

Når det kommer til interiør er nok ikke pappa den mest engasjerte, men han glimter allikevel til innimellom med noen artige ideer som ikke alltid blir like godt mottatt av husets interiørsjef. Det kan nok skyldes at mamma ikke er like begeistret for motorsykkel-inspirerte ideer inne i huset, men på den rette plassen tror nå jeg at disse ideene ville vært midt i blinken!

(Bildet viser Rock Cushion fra Ronel Jordaan)

Mamma simpelthen elsker å innrede, og hun er kjent for at huset deres aldri ser likt ut som det gjorde forrige gang man var der. Eplet har nok ikke falt så langt fra stammen og det er nok ikke så rart at min interesse for hus og innredning meldte seg tidlig.

Det jeg setter stor pris på med vår felles lidenskap er at vi ikke alltid er enig og ofte kan ha ulike retninger eller meninger i vår måte å innrede på. Ikke bare tilfører det nye øyne og ideer til hverandre, men også helt nye og spennende løsninger som ingen av oss ville kommet på alene.

(Bildet viser Samsurium Honkadonka fra Dottir)

Det er kanskje ikke så rart at mamma er den første jeg ringer, for denne dama har virkelig et øye for detaljer!

2 thoughts on “Et par ekstra øyne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *