Hvordan det hele startet

Det er dager hvor jeg undrer meg over hvordan alt ble slik det ble, jeg hadde aldri trodd det var dette jeg skulle ende opp med å gjøre.

Jeg har siden jeg var liten vært opptatt av hvordan folk bor og hvordan man bruker plassen man disponerer. Det var først etter at jeg flyttet for meg selv og skulle innrede mitt eget sted at lidenskapen for interiør ble mer og mer tydelig. Alikevel hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bruke denne interessen til jobb.

En dag i min jakt på det perfekte puff til stua oppdaget jeg Ronel Jordans ”rullesteiner”, jeg ble helt betatt av denne filt steinen. Den så så Nordisk ut og ikke minst ekte! Jeg brukte timesvis hver dag i flere uker for å finne ut hvor jeg kunne få kloa i denne steinen. Når den endelig var bestilt og ankom fra Sør Afrika var jeg helt over meg av glede. Jeg nærmest trippet fra postkontoret og hjem hvor jeg fikk åpnet esken og  oppdaget at steinen var like perfekt som jeg hadde forestilt meg. Jeg tenkte at hvis jeg noen gang skal drive min egen nettbutikk så er det dette jeg skal selge!

Rock Cushion fra Ronel Jordaan
(Bildet viser Rock Cushion fra Ronel jordaan)

Det som en gang bare hadde vært en morsom tanke ble brått en realitet da jeg plutselig ble syk og det etter lang tid viste seg å ikke forsvinne av seg selv. Jeg begynte å innse at med mindre jeg var villig til å sette hele livet mitt på vent, var det eneste alternativet å endre mine fremtidsplaner og lage meg nye mål.

Det tok lang tid før jeg klarte å innse og akseptere at jeg ikke fungerte i det livet jeg hadde laget meg. Men etter jeg sluttet å motarbeide min sykdom og tilrettela for mine begrensninger har jeg oppdaget at det er mulig å opprettholde et fullverdig liv hvis man bare tør å se nye veier. Jeg kunne ikke vært mer lykkelig over det valget jeg tok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *